top of page

UPPSALAS ROLIGASTE

Vem är roligast i Uppsala? Varje år ordnar vi en tävling för att ta reda på det! På scen står amatörkomiker från lokalområdet - och det är publiken tillsammans med en jury som bestämmer vem som vinner.

Ett gäng taggade Uppsalabor gör upp om titeln som stadens allra roligaste. Alla får alla exakt lika många minuter på scen. Sedan är det upp till publiken, tillsammans med en jury, att avgöra vem som lyckats riva ner de största skratten. Som publik röstar du med din mobil.

Nytt för 2024 är att tävlingen är ännu större, då vi flyttar från lilla till stora scenen. Sväng förbi baren, värm upp skrattmusklerna och gör dig redo  för en riktigt kul och spännande kväll!

Datum för nästa Uppsalas roligaste

23 april 2024

Skicka in intresseanmälan som komiker

Vill du stå på scen och ta chansen att bli Uppsalas roligaste? Skicka in din intresseanmälan senast 19 januari 2024! Vinnaren får en tung titel och möjlighet att stå på scen igen under vår säsongsavslutning, tillsammans med några av landets allra bästa komiker. 

 

Tävlingen är primärt för dig som bor, verkar eller på annat sätt har anknytning till Uppsala/närområdet.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret här nedan. Vi hör av oss med besked via mejl under våren.

Nu är det inskickat, tack för din intresseanmälan! Om du inte fått ett bekräftelsemejl, kolla dina mappar för kampanjer eller skräppost.

bottom of page