top of page

BOKA KOMIKER OCH KONFERENCIER

Letar du efter komiker, konferencier eller underhållning till ett event eller företagsarrangemang? Vi hjälper dig!

AW med kollegorna eller kunderna 

Bjud in till en kväll som ger energi och glädje, där ni får skratta tillsammans! Här kan du se aktuella datum för våra shower i Uppsala. Kombinera gärna stand up:en med något gott att äta eller dricka Bistro Uppenbar på Reginateatern.

Pris: från 195 kr/person (biljett) + mat och dryckesval, se meny
Bokning och offert: kontakta biljettkassan för gruppbokningar

 

Boka komiker till konferens, mässa, event eller fest

Boka oss från Fyris Comedy som komiker (eller få hjälp att hitta komiker från vårt breda nätverk) till ditt arrangemang i Uppsala, Stockholm och Mälardalen! Stand up passar i många olika sammanhang, till exempel vid företagsfester, mässor, nätverksträffar, kundevent, bröllop, möhippa, svensexa och andra fester. Vi hjälper er med upplägg, utifrån er budget och andra förutsättningar. 

Pris: på förfrågan, från 3000 kr 

Bokning och offert: kontakta Fyris Comedy 

Boka konferencier

Vi som driver Fyris Comedy är rutinerade konfrenceierer som ger ditt arrangemang en proffsig och samtidigt lättsam inramning. Vi kan hjälpa till med allt från manus och frågor till paneldeltagare, till själva genomförandet. Läs mer om oss och våra olika expertområden.

Pris: på förfrågan

Bokning och offert: kontakta Fyris Comedy

Våra egna komiker och konferencierer

w-anna-karlsson-konferencier-fest-evet_fyriscomedy-uppsala.jpg

Anna Karlsson

"Jag är kommunikatör på dagen och komiker på kvällen. Jag driver lika gärna med stora samhällsfenomen, som med mina egna tillkortakommanden – alltid med hög energi. Min humor har beskrivits av bokare som skärpt och smart med höga skratt därefter och jag har haft äran att dela scen med några av Sveriges bästa komiker."

"Jag jobbar även som kommunikatör och har koll på ämnen som kommunikation, marknadsföring och digitalisering. Pratar också gärna om mat och dryck, efter flera år inom hotell- & restaurangbranschen – och ett hyfsat lyckat deltagande i Sveriges Mästerkock."

w-henrik-moberg-konferencier-fest-evet_fyriscomedy-uppsala.jpg

Henrik Moberg

"Sveriges roligaste mattelärare (alltså jag) är en Stockholmsbaserad komiker från Uppsala, som skämtar om allt mellan himmel och jord, eftersom det är där det mesta finns. Om tillfälle ges blandar jag gärna in musik i min stand up, alltid med humorn i främsta rummet."

"Jag har arbetat flera år inom förlagsbranschen och lett olika typer av samtal och diskussioner även i den rollen. En kanske lite oväntat expertområde jag har är Eurovision Song Contest."

Om våra komiker
bottom of page