top of page

OPEN MIC

Testa nya skämt eller prova på stand up för allra första gången – under open mic-kvällarna är komiker på alla nivåer välkomna upp på scenen! Som publik får du se morgondagens humorstjärnor för bara 50 kronor. Dessutom är baren öppen hela kvällen. 

Kom som publik till open mic - endast 50 kr

 

Se morgondagens humorstjärnor ta sina första steg upp på stand up-scenen eller hör redan etablerade komiker premiärtesta nya skämt. Under open mic vet du aldrig vem du får se på scenen, men vi törs lova att det blir kul! Vi håller till på lilla scenen, en mysig lokal med bar som har öppet hela kvällen. 

Datum för open mic våren 2024

​30 jan - Open Mic

13 feb - Open Mic - Love Chronicles 

5 mars - Open Mic

26 mars- Open Mic

9 apr - Open Mic

23 apr- Tävling: Uppsalas roligaste

Biljett openmic

Uppträd som komiker

 

Alla är välkomna - etablerad komiker som total rookie! Open mic:en leds av de erfarna konferenciererna Anna Karlsson och Henrik Moberg, som guidar publiken och komikerna genom kvällen. Vi håller till på Reginateaterns lilla scen, en mysig lokal med cirka 30 publikplatser.

Så här går det till 

Det finns cirka 8-10 open spots varje kväll. Gå med i Facebookgruppen "Fyris Comedy Open Mic - komikergruppen" för info om hur du får en spot. Om du inte har Facebook, kan du kontakta oss via mejl.

Har du fått en spot och vill ha med dig support i publiken?
Det finns ett begränsat antal publikplatser, tipsa gärna dina vänner om att köpa biljett så snart som möjligt. Vi kan tyvärr inte garantera att det finns plats i publiken.

bottom of page