top of page
miljo-reginateatern-lilla-scen-uppenbar_fyris-comedy-uppsala.jpg

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Här hittar du information om våra shower och saker som kan vara bra att veta. Hittar du inte svar på din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss!

 • Är det åldersgräns på Fyris Comedy?
  Vi rekommenderar våra shower till personer som är 18+. Det är ingen skarp åldersgräns på Reginateatern, men stand up är vanligtvis inte anpassat för en yngre publik. Det kan ibland förekomma teman och skämt som inte anses lämpliga för barn.
 • Vad händer om jag inte kan gå på föreställningen som jag köpt biljetter till?
  Köpta biljetter återlöses vanligen inte. Läs Reginateaterns fullständiga villkor för biljettköp här.
 • Hur bokar jag biljetter för grupper?
  Du kan boka biljetter för grupper direkt i biljettsystemet, betalning sker då vi Klarna (som privatperson). Vill du ha hjälp att boka biljetter för en större grupp eller mot faktura, så hjälper biljettkassan på Reginateatern dig gärna! Hör av dig med dina önskemål för att göra en bokning. Kontakta biljettkassan Läs mer om erbjudanden för grupper/företag
 • Jag vill köpa biljetter med tillgänglighetsanpassning, hur gör jag?
  Publikplatser för rullstol, permobil eller motsvarande finns, kontakta biljettkassan så hjälper de till med bokning av dina biljetter.
 • Hur kan jag betala mina biljetter?
  Reginateatern och deras biljettsystem erbjuder betalning med de flesta vanliga betalmedel via Klarna så som betalkort, banköverföring och Swish.
 • Hur ser jag vilka shower som är planerade?
  Du kan se alla kommande shower här på vår webbsida.
 • Vad händer om en show blir inställd?
  Om vi tvingas ställa in en show så kommer Reginateatern att skicka information om hur du gör för att återlösa dina biljetter, till den e-postadress du använde vid köpet . Biljetter behöver återlösas inom 30 dagar.
 • Finns det bar och restaurang och hur håller de öppet under showen?
  Ja! Reginateatern har bar. Du kan ta med dryck in i salongen under showen. Se aktuella öppettider och utbud hos Reginateatern. Läs mer om mat och dryck hos Reginateatern.
 • Finns det garderob på teatern?
  Ja, det finns en garderob i Reginateaterns foajé där du kan lämna ytterkläder, väskor etcetera. Garderoben är bemannad och kostar 20 kr, betalning sker med swish eller betalkort.
 • När sker insläpp till showen?
  Biljettkassan öppnar 1 timme innan show. Insläpp i salong påbörjas cirka en halvtimme innan showen och stänger vid showstart. För aktuell information om barens öppettider, se Reginateaterns webbsida.
 • Vad gäller kring väskförbudet på Reginateatern?
  Den 1 november beslutade Polisen att införa ett förbud av väskor på större evenemang med omedelbar verkan. I dagsläget berörs inte Reginateatern av detta beslut eftersom de på regional nivå inte klassas som större evenemang. Däremot tar teatern självklart det rådande säkerhetsläget på största allvar och ber dig undvika att ta med större väskor på våra föreställningar i den mån det är möjligt.
 • Vad betyder Open Mic?
  Open mic innebär att alla som vill har möjlighet att testa att köra stand up, under mer lättsamma former. Här kör vissa stand up för första gången, medan etablerade komiker slipar på nya skämt. Som publik vet du aldrig i förväg vilka du kommer få se på scen, men vi kan lova att det blir både roligt och mysigt! Biljetterna kostar endast 50 kronor och du får en unik humorupplevelse. Just nu letar vi efter lokaler för Open Mic hösten 2025, eftersom Reginateatern har stängt igen sin lilla scen. Vi kommer att informera på vår webbsida när vi har en ny plats för open mic. Läs mer om Open Mic på Fyris Comedy.
 • Min vän ska uppträda som komiker, kan jag komma och titta?
  Vad roligt, du är välkommen! Boka biljett i god tid om du vill vara säker på att få plats. Våra Open Mic-kvällar är populära och biljetterna tar ofta slut. Om eventet är slutsålt så kan vi tyvärr inte göra några undantag och släppa in fler (av säkerhetsskäl). Just nu letar vi efter lokaler för Open Mic hösten 2025, eftersom Reginateatern har stängt igen sin lilla scen. Vi kommer att informera på vår webbsida när vi har en ny plats för open mic.
 • Hur gör jag om jag är intresserad av att uppträda på Open Mic?
  Vi har en Facebookgrupp där du som är intresserad av att stå på scen under en Open Mic-kväll kan gå med och fylla i vilka datum som passar dig. Du kan läsa mer om Open Mic här. Är du total nybörjare? Vi som driver Fyris Comedy (Anna och Henrik) kommer se till att du får bra förutsättningar och känner dig välkommen hos oss! Vi älskar när nya förmågor hittar till vår scen. ❤️ Just nu letar vi efter lokaler för Open Mic hösten 2025, eftersom Reginateatern har stängt igen sin lilla scen. Vi kommer att informera på vår webbsida när vi har en ny plats för open mic.
bottom of page