top of page

tors 23 mars

|

Reginateatern, Uppsala

FYRIS Comedy : Evelyn Mok, Albin Olsson, Elin Almén, Daniel Sanchez

Talkshow-hosten Graham Norton har beskrivit Evelyn Mok som “Really funny, really rude, but also refreshingly honest and smart”. Och fler det är han inte ensam om att tycka - humorpriserna har regnat över Evelyn, både hemma i Sverige och i England

Registrering är stängd
Se andra evenemang
FYRIS Comedy : Evelyn Mok, Albin Olsson, Elin Almén, Daniel Sanchez
FYRIS Comedy : Evelyn Mok, Albin Olsson, Elin Almén, Daniel Sanchez

Tid och plats

23 mars 2023 19:00 – 24 mars 2023 21:00

Reginateatern, Uppsala, Trädgårdsgatan 6, 753 09 Uppsala, Sverige

Om evenemanget

Kvällens komiker:

Evelyn Mok

Talkshow-hosten Graham Norton har beskrivit Evelyn som “Really funny, really rude, but also refreshingly honest and smart”. Och fler det är han inte ensam om att tycka - humorpriserna har fullkomligen regnat över Evelyn, både hemma i Sverige och i England, dit hon flyttade 2012. Bland hennes senaste projekt finns två hyllade sketchshower (Comedy Central’s Eastmode och Drop the Dead Panda) som hon själv skapade, skrev och skådespelade i. Just nu är hon även ev av panelmedlemmarna i SVT:s humorprogram Invandrare för Svenskar. Missa inte tillfället att se Evelyn på stand up-scenen!

Albin Olsson

Albins västkustska charm gör att han kommer undan med att skoja om nästan lite vad som helst. När han inte står på stand up-scenenerna hörs han i Tankesmedjan i P3 samt poddarna “Jag vill vara Håkan”, där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström, och “Kafferepet”, med Nisse Hallberg och Johanna Hurtig Wagrell.

Elin Almén

Om du har kollat på satirprogrammet Svenska nyheter (SVT) så har du med all säkerhet också skrattat gott åt Elins energiska och hysteriskt roliga inslag som sidekick. I år var Elin nominerad till Årets kvinnliga komiker på Svenska stand up-galan - för andra året i rad. Hon är också ett omtyckt namn på improvisationsteaterscenen.

Daniel Sanchez

Komikern och och satirikern som du känner igen från Pantamera Humor, Invandrare för svenskar (SVT), Släng dig i Brunnen (SVT), Sagan om Dilan och Moa (SVT) och Tankesmedjan i P3 (Sveriges Radio). Med sin smarta och eftertänksamma humor har Daniel även under året djupdykt i aktuella ämnen hos Dagens Nyheter.

Dela detta evenemang

bottom of page